Actief Sport en Events organiseert tijdens de kerstvakantie allerlei activiteiten in Sporthal Geestmerambacht. Verbeter je voetbaltechniek, doe mee met een FIFA toernooi of speel glow in the dark volleybal.

De zaalvoetballers van FC Marlène geven op dinsdag 3 januari samen met Edward van Gils vier keer een voetbalclinic. Tijdens het event worden uitdagingen aangeboden met technieken die tijdens zaalvoetbal gebruikt worden. Na afloop krijgen deelnemers een certificaat met een overzicht van hun behaalde scores. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Ook kunnen FIFA-spelers op 3 januari terecht in de sporthal aan de Dokter Wilminkstraat in Noord-Scharwoude. Van 16:00 tot 20:00 uur kan de jeugd van 8 tot en met 16 jaar het tegen elkaar opnemen op de Playstation 5. Meedoen kost 2,50 euro.

Donderdag 5 januari staat in het teken van glow in the dark. Neem je witte en fluorescerende kleding en doe mee. Van 13:00 tot 15:45 uur kunnen basisschoolkinderen diverse spelletjes doen. Daarna is het de beurt aan jeugd van 12Β  tot en met 15 jaar om tot 17:45 uur glow in the dark volleybal te spelen. Vanaf 19:00 uur barst de strijd los voor volleyballers van 16 jaar en ouder.

Voor meer informatie over de activiteiten en het aanmelden, zie de website van Actief Sport en Events.
Pin It
Bekeken: 1246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/