Chauffeurs van Regiotaxi Noord-Kennemerland / Munckhof sloten zich donderdagochtend weer aan bij een staking in het zorg- en leerlingenvervoer. Munckhof verzorgt wmo-vervoer in gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard en de BUCH-gemeenten. Een delegatie stapte bij het AZ stadion in een touringcar om op het Malieveld in Den Haag te demonstreren voor een betere cao, nadat eerdere stakingen niet het gewenste effect opleverden.

Op 31 december loopt de huidige cao voor het zorg- en leerlingenvervoer af. Onderhandelingen voor de nieuwe cao lopen al sinds mei. Op 18 november namen medewerkers van Munckhof deel aan een estafettestaking en op 30 november nog een keer.

De dag ervoor sloten KNV Zorgvervoer & Taxi en CNV Vakmensen een cao-akkoord, met onder andere 8 procent loonsverhoging per 1 januari en nog eens 4 procent op 1 januari 2024. Ook worden de loondoorbetaling bij ziekte en de pauzeregeling verbeterd. FNV ging daar echter niet in mee.
Pin It
Bekeken: 2737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/