In de Cultuurkoepel in Heiloo geeft het European Philharmonia op vrijdag 13 januari vanaf 20:15 uur een Weens nieuwjaarsconcert. Het concert staat voor het grootste deel in het teken van het werk van Johann Strauss. Het orkest uit Brussel bestaat uit 25 musici plus soliste en staat onder leiding van dirigent Walter Proost.

Tijdens het concert speelt ook violiste Alexandra Cooreman. Deze 15-jarige soliste wordt gezien als een van de meest getalenteerde jonge violisten. Zo won ze verschillende internationale wedstrijden waaronder het Concours International Grumiaux en is leerlinge van violist Augustin Dumay.

Een kaartje voor het nieuwjaarsconcert in de Cultuurkoepel kost 27,50 euro en is te koop via cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 708x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/