De politie zoekt twee mensen die mogelijk meer weten over een gewelddadige straatroof op de Arcadialaan in Alkmaar. De twee vrouwen van ongeveer begin twintig zouden die avond rond kwart over elf in de buurt van de Arcadialaan op buslijn 2 zijn gestapt in de richting van NS-station Alkmaar Centraal.

Het is die avond rond 23:30 uur wanneer een 51-jarige ondernemer de deur van zijn restaurant aan de Arcadialaan sluit en naar zijn auto wil lopen. Op dat moment wordt de man geslagen en omver geduwd. Hij moet zijn portemonnee afgeven, maar gaat daar niet in mee. Uiteindelijk bemachtigd de onbekende man toch de portefeuille. Samen met twee vermoedelijke handlangers rent hij vervolgens in de richting van de Huibert Pootlaan.

Mogelijk hebben de twee vrouwen voorafgaand aan de overval met een van de mannen gesproken. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/