De provincie en de gemeenten in Noord-Holland keren het restant uit van het culturele noodfonds. De overgebleven 2,1 miljoen euro wordt verdeeld onder 27 culturele instellingen, waaronder vier binnen regio Alkmaar.

Museum Kranenburgh in Bergen krijgt 84.099 euro steun en Cinebergen Filmhuis 30.759  euro. De Alkmaarse Stichting Karavaan Festival kan rekenen op 24.100 euro subsidie en Theater Cool in Heerhugowaard op 34.173 euro. Het noodfonds heeft bij elkaar rond 120 instellingen gesteund. Het noodfonds van totaal 10 miljoen euro kwam voor 65 procent vanuit de provincie en voor 35 procent vanuit de gemeenten.

Rosan Kocken, gedeputeerde Cultuur: "Het noodfonds is in het leven geroepen toen de volledige gevolgen van covid-19 voor de maatschappij en de culturele sector nog niet te overzien waren. Bezoekersaantallen en publieksinkomsten zijn in veel gevallen nog niet op peil en er wordt nog vaak rekening gehouden met aanzienlijke tekorten. Met een bijdrage uit het noodfonds kunnen wij een aantal musea, theaters en podia ondersteunen die nog steeds kampen met onzekerheden."
Pin It
Bekeken: 2566x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/