De stichting Vrienden van Noordwest organiseert weer een lichtjesactie voor de patiënten in de Noordwest ziekenhuizen. De decembermaand staat in het teken van samenzijn en gezelligheid, maar wie in het ziekenhuis ligt moet dat veelal missen. De stichting wil toch een beetje feeststemming creëren. Voor 5 euro is een leuk lichtje te sponsoren. Op 14 december krijgen de patiënten zo'n lichtje en worden er kerstliedjes voor ze gezongen. Bovendien gaat de opbrengst naar een goed doel.

Voor het Alkmaarse ziekenhuis is het spaardoel een Qwiek.up voor op de spoedeisende hulpafdeling. Dit is een mobiele videoprojector met speaker, die kan worden gebruikt voor instructie, training, entertainment, videobellen, en afleiding bij pijnlijke en stressvolle behandelingen. Op locatie Den Helder wordt gespaard voor een VR-bril op de verpleegafdeling oncologie, die ook kan worden ingezet voor oefeningen, afleiding en entertainment.

De lichtjesactie en andere acties zijn te vinden op vriendenvannoordwest.nl. Vanaf 21 lichtjes zal de stichting desgewenst naamsvermelding doen op sociale media.
Pin It
Bekeken: 2916x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/