Vrijdagavond 16 december wordt vanaf 20:15 uur een eerbetoon gegeven aan Peggy Lee. Tijdens het concert van Corinna Kramer & The Cosmopolitans worden verschillende nummers van de Amerikaanse zangeres gezongen, waaronder grote hits als 'Fever' en 'Is that all there is?'.

Ze is een van de bekendste zangeressen uit de jazzhistorie, Peyy Lee. Met haar sensuele, swingende en bluesy stem had ze verschillende hits. Tijdens het concert hoor je ook de bijzondere verhalen achter de nummers. Een overzicht van haar leven, wat tevens een beeld geeft van de veranderende tijdgeest.

Een kaartje kost 2,50 euro en is te koop via cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 696x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/