Vanaf zondag 8 januari start de cursus weerbaarheid en zelfverdediging voor meisjes en jonge vrouwen van dertien tot twintig jaar. De achtdelige lessenreeks is elke zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur in de gymzaal aan de Plutolaan in Heerhugowaard.

Afweren van een klap, jezelf bevrijden als je wordt vastgehouden en oplossingen bedenken in bedreigende situaties. Met oefeningen van karateclub Funakoshi wordt aandacht besteed aan weerbaarheid. Denk hierbij onder meer aan lichaamshouding, stemgebruik, omgaan met groepsdruk en ademhaling. Daarnaast leren de meiden ook verschillende verdedigingstechnieken.

Door steun van het Sportakkoord Dijk en Waard bedraagt het cursusgeld voor de lessenreeks vijftien euro. Voor meer informatie en aanmelden is Johan Doesburg bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 072 - 56 16 979.
Pin It
Bekeken: 1526x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/