Rotary Club Heiloo organiseert samen met de buurtsportcoaches van Heiloo en Jongerenwerk Heiloo een Kerstmannen Hindernisbaan. Op woensdag 14 december kunnen kinderen tussen de vier en veertien jaar vanaf 18:00 uur met een kerstmuts en rood T-shirt meedoen aan de hindernisbaan in sportpark Het Vennewater.

Het is geen wedstrijd, want het gaat om plezier hebben - benadrukt de organisatie in een bericht. Het inschrijfgeld voor de hindernisbaan is vijf euro. Daarnaast zijn ook sponsoren betrokken bij het evenement.

De opbrengst gaat naar het Rotary-Sportfonds, dat als doel heeft om bewegen voor jong en oud mogelijk te maken. Aanmelden kan via sportenbewegeninheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 661x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/