Rotary Club Heiloo organiseert samen met de buurtsportcoaches van Heiloo en Jongerenwerk Heiloo een Kerstmannen Hindernisbaan. Op woensdag 14 december kunnen kinderen tussen de vier en veertien jaar vanaf 18:00 uur met een kerstmuts en rood T-shirt meedoen aan de hindernisbaan in sportpark Het Vennewater.

Het is geen wedstrijd, want het gaat om plezier hebben - benadrukt de organisatie in een bericht. Het inschrijfgeld voor de hindernisbaan is vijf euro. Daarnaast zijn ook sponsoren betrokken bij het evenement.

De opbrengst gaat naar het Rotary-Sportfonds, dat als doel heeft om bewegen voor jong en oud mogelijk te maken. Aanmelden kan via sportenbewegeninheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 317x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/