Muziekvereniging Irene had twee jaar geleden haar 75-jarig jubileum. De muzikanten uit Sint Pancras konden dat toen vanwege corona niet vieren, maar nu wel. Op zaterdag 12 november geven ze hun uitgestelde jubileumconcert in Cool te Heerhugowaard.

Ga mee op reis van Pompeรฏ tot โ€˜The Hobbitโ€™ en van Lady Gaga naar Tina Turner.ย Het concert start om 20:00 uur en samen met De Zandprinses en zangeres Nicole Verouden hoopt het harmonieorkest daar een muzikale beleving van te maken.

Kaarten kosten 15 euro en zijn tijdens de repetitieavond van het orkest verkrijgbaar bij Nathalie of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/