Een expositie wordt tot en met 18 december gehouden door Galerie De Buitenkans in Atelier De Trog. In het gebouw aan de Bullaan in Heiloo wordt werk tentoongesteld van Ruard Janssen, Kitty Meijering, Felicia Deutekom en Annelies Deutekom.

Ruard Jansen maakt aquarellen en heeft als kind veel getekend en keramiek gemaakt. Kitty Meijering exposeert met dynamische vrouwfiguren en dierenportretten. Haar schilderijen zijn vaak niet abstract, maar laten wel genoeg aan de verbeelding over.

Felicia Deutekom heeft voor deze expositie gewerkt met pen, houtskool en verf. Waar haar leven altijd al in het teken staat van kunst, is dat voor Annelies Deutekom anders. Zij houdt zich pas vanaf 2010 professioneel bezig met beeldende kunst. Bij de tentoonstelling laat zij vooral haar grote fascinatie voor keramiek zien.

De Trog is van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend.
Pin It
Bekeken: 681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/