Filosoof Henk Oosterling geeft 5 november een lezing in de Cultuurkoepel in Heiloo. Oosterling zal tijdens de Willibrorduslezing ingaan op de klimaatcrisis en hoe we onszelf opnieuw moeten uitvinden.

De geboren Rotterdammer was na zijn internationale sportcarrière in Japans zwaardvechten universitair hoofddocent aan de Faculteit Wijsbegeerte van de Erasmus Universiteit. Naast dialectiek en Franse filosofie doceerde hij kunst-, interculturele en ecofilosofie. In zijn ecosofische visie vallen duurzaamheid en gezondheid samen. Tijdens zijn lezing vertelt hij over de reis van ego naar eco.

De zevende Willibrorduslezing start om 17:00 uur en kost vijf euro. Opgeven kan via de website van de Heilooër Cultuurkoepel.
Pin It
Bekeken: 777x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/