Twee bedrijven uit regio Alkmaar zijn in de prijzen gevallen tijdens de NHN Business Awards 2022, die vorige week in de Cultuurkoepel in Heiloo werden gehouden. GP Groot Recycling uit Alkmaar zegevierde in de categorie Grootbedrijf en Brouwerij Egmond pakte de derde plaats in de categorie MKB Klein. De brouwerij uit Egmond aan den Hoef werd echter door alle aanwezigen beloond met de Publieksprijs.

De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de hand van uitgebreid juryonderzoek. Er wordt gelet gelet op onder andere groei & ontwikkeling, medewerkersbeleid, innovatie en financiële gezondheid. Tijdens de gala-avond in de Cultuurkoepel moesten de bedrijven de jury en het aanwezige publiek nog voor zich winnen met een pitch.

Meerdere finalisten stonden voor de pitch nagenoeg gelijk in het klassement, dus het verkooppraatje was erg belangrijk. Paulina Logchies van Logchies uit Beverwijk sleepte wel NHN Pitch Award in de wacht, al werd haar bedrijf wel tweede in de categorie Grootbedrijf.
Pin It
Bekeken: 1468x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/