Het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar krijgt een nieuw parkeersysteem. Tot en met 14 november worden nieuwe slagbomen, in- en uitrij terminals en betaalautomaten geplaatst. Parkeren blijft mogelijk, maar het kan gebeuren dat alleen de in- of uitrit open is. Een verkeersregelaar zal dan aanwezig zijn.

Het nieuwe systeem moet betalen voor het parkeren makkelijker en sneller maken. Bij het inrijden worden kentekens gescand. Op de parkeerkaart uit de inrij terminal zit een QR-code om te scannen bij de betaalautomaat. Betalen kan contactloos met pinpas en betaalapp op de smartphone. Na betaling opent de slagboom bij het uitrijden automatisch.
Pin It
Bekeken: 4839x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/