Janne Schra treedt zondag 13 november samen met The Ramblers op in de Cultuurkoepel in Heiloo. De aanvang is om 15:00 uur. Naast de stukken van het bekende dansorkest komt ook het eigen repertoire van Schra aan bod.

Ze waren in de jaren dertig, veertig en vijftig het populairste jazz- en dansorkest van Nederland, The Ramblers. In 1926 werd het orkest opgericht en daarmee zijn ze nog het enige spelende orkest uit de begintijd van het omroepbestel. Sterker nog; in het Guiness Book of Records wordt het dansorkest genoemd als oudste ter wereld. Geregeld krijgt het orkest ondersteuning van een bekende solist. Eerder traden onder meer Rob de Nijs en Joke Bruijs met The Ramblers op en nu dus Janne Schra. De zangeres was zes jaar frontvrouw van Room Eleven en trad meerdere keren op in De Wereld Draait Door.

Kaartjes voor het concert kosten 25 euro en zijn online of aan de deur verkrijgbaar.
Pin It
Bekeken: 732x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/