Remco Bosma is voorgedragen als nieuwe dijkgraaf. Dat heeft het bestuur van het Hoogheemraadschap besloten tijdens een ingelaste bestuursvergadering woensdagavond. Bosma is burgemeester van Bladel en zat eerder voor de VVD in de Tweede Kamer.

Bosma begon zijn carrière als ingenieur waterbeheer bij het Hoogheemraadschap van de Uitwaterende Sluizen in Kennemerland en West-Friesland. Nu na 25 jaar komt hij als dijkgraaf terug bij het hoogheemraadschap. "Alles komt nu samen", zegt de nieuwe dijkgraaf in een reactie. "Het is nu of nooit. Van ambtenaar bij een waterschap tot dijkgraaf." De voordracht van Remco Bosma wordt verstuurd naar commissaris van de koning Arthur van Dijk. De koning moet vervolgens de voordracht bekrachtigen, waarna Bosma op 2 februari de eed zal moeten afleggen.

De huidige dijkgraaf Luc Kohsiek vertrekt per 1 januari. Hij stopt vanwege zijn gezondheid en wil meer tijd besteden aan zijn gezin.
Pin It
Bekeken: 2141x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/