Dinsdag rond 10:30 uur vond een woningoverval plaats aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Twee bewoners van een appartement in De Regentes werden overrompeld door een nog onbekend aantal daders. Opgeroepen politie-eenheden hebben vooralsnog geen verdachte(n) aangehouden. De slachtoffers zijn nagekeken en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. "Mogelijk gaan ze later nog voor controle, maar het is weinig acuuts", voegt de politiewoordvoerder toe.

Er is verder nog niets bekend over hoe de dader(s), hoe de overval is uitgevoerd en of er buit is meegenomen. "We zijn nog niet veel wijzer geworden. Er moeten nog een flink aantal van de puzzelstukjes gelegd worden.", zegt de politiewoordvoerder anderhalf uur na de 112-melding. "We zijn bezig met forensisch onderzoek en een buurtonderzoek."
Pin It
Bekeken: 3237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/