Het KNMI heeft voor maandag code geel afgegeven voor Noord-Holland en het Waddengebied. Verwacht wordt dat er windstoten van 75 tot 90 kilometer langs de noordwestkust en in het Waddengebied zullen zijn.

Naar verwachting neemt de wind aan het eind van de middag af. Vanwege mogelijke gevaarlijke situaties op de weg worden weggebruikers opgeroepen om hun rijstijl aan te passen.

Ook voor zondag gaf het KNMI ook code geel af, maar toen vanwege de kans op zware onweer- en regenbuien. De weercode gold toen voor het hele land, behalve de noordelijke provincies.
Pin It
Bekeken: 1644x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/