Tekeningen, beelden, schilderijen en meer; de Kunst10daagse in Bergen is vrijdagmiddag gestart in Museum Kranenburgh. Bijna driehonderd kunstenaars laten de komende dagen hun werk zien in Bergen. Volgens Dick Min, voorzitter van het evenement, is het een echte aanrader om eens een kijkje te nemen bij de kunstenaars.

"We hebben een catalogus waarin te zien is waar de verschillende werken te zien zijn, maar overal langsgaan is met zo'n 160 locaties wel een grote uitdaging. Je moet echt keuzes maken." Ruim 40.000 mensen kwamen tijdens de laatste volledige editie - in 2019 - naar Bergen. Ook dit jaar is de verwachting dat het druk gaat worden. "Dit is het grootste kunstevenement in Bergen en bestaat al meer dan dertig jaar", vertelt wethouder cultuur Ernest Briët. "En daarmee is het heel belangrijk voor onze gemeente."

Tot en met zondag 30 oktober zijn de verschillende locaties in het kunstenaarsdorp van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Je loopt door het dorp, ziet een vlag of poster van de Kunst10Daagse. Burgemeester Lars Voskuil: "Loop naar binnen en laat je verrassen door kunst."
Pin It
Bekeken: 1145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/