Stichtingen en verenigingen uit Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard en Heiloo hebben gezamenlijk 30.000 euro toegezegd gekregen van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland. Elk kwartaal kunnen stichtingen en verenigingen een financiële bijdrage vragen voor een project. Voorwaarde daarbij is dat 'het om een concreet project gaat dat een gat in het bestaande aanbod opvult'.

Het geld wordt besteed aan allerlei projecten. Onder meer krijgt Stedelijk Museum Alkmaar 7.500 euro voor een tentoonstelling over het Alkmaarse slavernijverleden en wordt er 3.000 euro overgemaakt naar Trompetterkorps Alkmaar voor de aanschaf van nieuwe uniformen. Stichting Netwerklearning ontvangt 2.500 euro voor een educatieproject over compost en het Cultuurfonds investeert 1.500 euro voor muziektheaterproductie De Culturele Salon. Daarnaast krijgt de Heerhugowaardse Stichting Vrienden van het Orgel 1.375 euro voor de productie van de Leeghwaterconcerten.
Pin It
Bekeken: 2314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/