Een energie-evenement wordt zaterdag 5 november van 11:00 tot 16:00 uur gehouden in winkelcentrum 't Loo in Heiloo. Tijdens het evenement komen de mogelijkheden van verduurzamen aan bod.

"Door de huidige situatie in de wereld raakt verduurzamen in een stroomversnelling", schrijft het platform Duurzaam Heiloo, "We willen daarom een breed beeld geven van wat er mogelijk is."

Tijdens de beurs wordt onder meer informatie gegeven door aannemers, installateurs, adviseurs en verschillende leveranciers.Β Daarnaast worden er op 5 november verschillende demo's gegeven en is er een duurzame fietstocht.
Pin It
Bekeken: 652x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/