Gemeente Heiloo onderzoekt de wens van de projectgroep om het ontwerp voor sportpark 'The Spot' aan Het Zevenhuizen te spiegelen. Het onderzoek loopt tot eind oktober.

Sinds oktober 2020 werken 20 enthousiaste jongeren met de jongerenwerker en buurtsportcoach aan The Spot. Vorig jaar is de grond tussen de badmintonhal en de sporthal gekozen, maar in februari 2022 stelde het college Heiloo voor om het outdoor park voor de sporthal te bouwen. Daar is wat minder ruimte, maar er leek wel veel sneller gebouwd te kunnen worden. Initieel ging de projectgroep akkoord, maar na verder overleg met de gemeente en de bouwer van het skatepark was er toch te weinig draagvlak.

De initiatiefnemers stelden voor om het ontwerp voor The Spot te spiegelen, dus met het skatepark bij de badmintonhal. Dat is eenvoudiger te realiseren, omdat daar minder kabels en leidingen liggen. De gemeente gebruikt deze maand om te kijken of dit een goede optie is. Daarbij worden de uitkomsten van een flora-en faunaonderzoek meegenomen, maar ook de kosten en de nodige procedures. Een grote zorg is dat alles de laatste paar jaar veel duurder is geworden. Daarna volgt verder overleg met de projectgroep.
Pin It
Bekeken: 1336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/