Gemeente Heiloo werkt aan nieuw groenbeleid voor de periode 2023 tot 2033. De gemeente lanceerde een online enquête om in beeld te krijgen hoe er gedacht wordt over de hoeveelheid en de diversiteit van groen in de gemeente, het huidige groenbeleid en waar verbetering mogelijk is.  De gemeente roept inwoners die de vragenlijst nog niet hebben ingevuld om dit voor 7 oktober te doen. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en is te vinden op ikdenkmeeoverheiloo.nl.

Alle vergaarde informatie komt op 21 november ter bespreking in de gemeenteraad. Daarna wordt het nieuwe groenbeleid uitgewerkt. In maart 2023 worden de kaders, uitgangspunten en aanbevelingen vastgesteld voor uitwerking door de raad. Ergens tussen april en juli wordt de eerste conceptversie, die dan na het reces ter inzage gelegd wordt. In oktober wordt het concept bijgewerkt, zodat de definitieve versie in oktober of november 2023 kan worden vastgesteld.
Pin It
Bekeken: 814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/