De man die is opgepakt bij de inval in een bedrijf op Boekelermeer Zuid, een 53-jarige Akersloter, wordt verdacht van verboden wapen- en drugsbezit en witwassen. Donderdag is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dat meldt mediapartner NH Nieuws.

Omdat het onderzoek nog loopt, wordt door het Openbaar Ministerie nog niks bekendgemaakt over wat maandagochtend tijdens een grote politieactie is aangetroffen in het bedrijf op bedrijventerrein Boekelermeer Zuid III. Wel is duidelijk dat de politie, met assistentie van de douane, urenlang bezig zijn geweest in en rondom het pand.

Ook liet de politie al weten dat de inval aan de Kanaalweg in Boekel te maken heeft met een groot onderzoek van de eenheden Noord-Holland en Midden-Nederland. Diezelfde ochtend voerde de politie invallen uit bij panden in Utrecht gedaan.
Pin It
Bekeken: 1857x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/