De inval bij een bedrijf op Boekelermeer Zuid III is gekoppeld aan meerdere politieacties in Utrecht op dezelfde dag. De verdachte die tijdens de inval aan de Kanaalweg in Boekel werd aangehouden, blijkt iemand uit gemeente Akersloot te zijn. Hij zit nog steeds vast.

Dinsdag rond 06:00 uur hield de politie een grootschalige actie bij een bedrijf aan de Kanaalweg in Boekel. Er blijkt nog een tweede bedrijf te zijn binnengevallen en dat gebeurde met grof geweld. Het buurbedrijf had echter niets met de zaak te maken te hebben, constateerde de politie. "Ze zijn hier zo doorheen gewalst, terwijl er gewoon een medewerker aanwezig was", zei de eigenaar aangedaan tegen NH Nieuws. De schade wordt vergoed, maar hij vreest voor zijn reputatie. "Ik heb hier jarenlang voor gewerkt, jarenlang een netwerk opgebouwd."

De politie kreeg assistentie van de douane, die aanwezig was met een vrachtwagen met scanapparatuur en een lopende band. Er werden pallets met zakken waar normaal aarde of zand in zit naar buiten gereden. De inval maakt deel uit van een onderzoek van de eenheden Noord-Holland en Midden-Nederland. Op de zogenoemde 'klapdag' werden ook invallen gedaan in Utrecht, maar waar precies is nog niet duidelijk.

De politie laat nog niets los over eventuele vondsten bij de invallen.

UPDATE 30 september, 15.25 uur: De rechter heeft beslist dat de man uit Akersloot nog twee weken vast blijft zitten. Dan wordt opnieuw beslist of het voorarrest wordt verlengd.

Pin It
Bekeken: 2849x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/