De procedures voor de bouw van 46 sociale huurappartementen aan de Ter Coulsterlaan 1 - 21 in Heiloo kunnen versneld worden doorlopen. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad stemde maandagavond in met een 'coördinatieregeling', waarmee procedures voor de bouwvergunning en wijziging van het bestemmingsplan naast elkaar mogen worden afgewerkt. Dat kan enkele maanden schelen.

Kennemer Wonen wil de 21 appartementen aan het einde van de Ter Coulsterlaan vervangen door een complex met 46 twee- en driekamerappartementen. De gemeenteraad ging vorige week akkoord met de bouwplannen. De nieuwe woningen gaan in eerste instantie naar de huidige bewoners. Acht kleine appartementen worden via directe bemiddeling toegewezen, de rest zal worden verhuurd.

De gemeentelijke coördinatieregeling betreft procedures met betrekking tot wetgeving onder andere rond ruimtelijke ordening, water, bodembescherming en de Verordening Fysieke Leefomgeving BUCH-gemeenten.
Pin It
Bekeken: 822x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/