Volgende week houdt het Defensie Helikopter Commando van de Koninklijke Landmacht op vier locaties in Nederland de militaire oefening 'Warhammer'. Warhammer West is op 28 september in een gebied tussen Alkmaar, Langedijk, Schagen en Wieringerwerf. De landmacht heeft echter ontheffing voor een groot deel van Noord-Holland om laag te vliegen.

Warhammer West duurt van 09:00 tot 23:00 uur en er wordt onder andere geoefend in een gebied van Oudkarspel tot Warmenhuizen. Bij daglicht mogen piloten tot 100 voet (krap 30 meter) laag vliegen en in het donker tot 300 voet, al worden bebouwde gebieden zoveel mogelijk gemeden. Er vinden landingsoefeningen plaats en er wordt ook gebruik gemaakt van landvoertuigen. Mogelijk wordt geschoten met oefenmunitie. Dit kan leiden tot enige geluidsoverlast.

Op diverse locaties in het oefengebied zijn aanspreekpunten, waar medewerkers van Defensie informatie geven en vragen beantwoorden. Ook de betrokken gemeenten kunnen om informatie worden gevraagd. (foto: Defensie)
Pin It
Bekeken: 13974x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/