Pastorale, Laat Me, We Zullen Doorgaan, Sammy en veel meer. Ramses Shaffy is dan al in 2009 overleden, maar zijn nummers leven tot op de dag van vandaag voort. Op 30 september, 1 en 2 oktober staan Renรฉe van Wegberg, Bรฉatrice van der Poel, Sjors van der Panne en Gerard Alderliefste met hun ode aan de Nederlandse chansonnier in de Cultuurkoepel in Heiloo.

De ode wordt gebracht onder begeleiding van Cor Bakker op piano, Arie den Boer op drums en bassist Jeroen Vierdag. Het programma bestaat niet alleen uit het bekende repertoire van Ramses, maar ook minder bekende liedjes worden gespeeld. Verhalen en anekdotes verbinden de muziek en houden Ramses springlevend.

Kaarten kosten 27,50 euro en zijn te koop via cultuurkoepelheiloo.nl. De voorstelling voor 30 september is inmiddels uitverkocht, maar voor de voorstellingen op 1 oktober om 15:15 uur en 20:15 uur en 2 oktober om 20:15 uur zijn nog plaatsen beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 1001x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/