De politiek in Heiloo is vóór de realisatie van een nieuw appartementengebouw met 46 woningen  aan de Ter Coulsterlaan in Heiloo. Dat komt in de plaats van het huidige gebouw dat inmiddels 47 jaar oud is en maar plaats biedt aan 21 woningen. Het nieuwe gebouw volgt de vorm van het oude gebouw maar dan 'opgeblazen'. Het wordt groter en hoger.

Er was het nodige verzet vanuit de omwonenden vanwege angst voor het verdwijnen van flora en fauna in wat bekend staat als  ’De Rimboe’. Toch is de algemene mening bij de diverse partijen dat het plan nu voldoende is aangepast en gerealiseerd mag worden. Om dat te kunnen doen moeten in ieder geval negen bomen wijken. Bij nog eens zestien bomen wordt nader bekeken of ze behouden kunnen worden. Dat hangt af van de staat waar ze in verkeren.

De huidige bewoners mogen na de nieuwbouw als eerste terugkomen, Acht kleine appartementen komen via directe bemiddeling beschikbaar, de rest komt via sociale huur op de markt.
Pin It
Bekeken: 995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/