In de nacht van maandag op dinsdag is opnieuw een explosief ontploft bij de woning aan de Sluis in Heerhugowaard die in augustus ook al het doelwit was van een aanslag. Rond 03:45 uur is volgens de politie een explosief mogelijk naar binnen gegooid en is aanzienlijke schade ontstaan. De explosie vond plaats, slechts dagen nadat de camera voor extra toezicht is verwijderd.

Volgens de gemeente is de camera weggehaald, omdat er 'geen signaal was dat langer cameratoezicht nodig was'. Eerder was nog gemeld dat het cameratoezicht verlengd zou worden.  De recherche zal opnieuw forensisch onderzoek gaan doen naar wat er precies is gebeurd en of er sporen zijn achtergelaten. Volgens buurtbewoners lag er een kabeltje op straat waar het explosief aan vast zat.

Het onderzoek naar de explosie van half augustus is nog in onderzoek. Daar is tot op heden nog niemand voor aangehouden. Wie meer denkt te weten wordt verzocht 0900-8844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Eventuele videobeelden van de incidenten zijn ook zeer welkom.
Pin It
Bekeken: 3429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/