Natuurmonumenten meldt dat er bomen bij de vijver van landhuis Nijenburg gekapt gaan worden. Deze worden vervangen door nieuwe bomen.  De bomen zijn ongeveer 170 jaar oud en zouden aan het einde van hun levensduur zijn. Het risico op omwaaien en de daarmee gepaard gaande schade wordt te groot.

De bomen worden daarom eind september gekapt, en vervangen door bomen die al een redelijke omvang hebben zodat het prachtige aanzicht van Nijenburg niet wordt aangetast. Er komen tulpenbomen, een Hollandse linde, een amberboom en een rode beuk voor terug. Volgens natuurmonumenten soorten die veel bij landgoederen in de negentiende eeuw te vinden waren.

Ook bij de ijsbaan worden bomen weggehaald. Daar gaat het om zieke essen, die een gevaar opleveren voor voorbijgangers. Twee jaar geleden werden daar ook al essen gekapt.
Pin It
Bekeken: 629x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/