Binnen regio Alkmaar is het aantal WW-uitkeringen dat het UWV uitkeert afgelopen maand harder gedaald dan het landelijke gemiddelde van 3,1 procent. Koploper was Bergen met een afname van 8,2 procent. Na augustus zaten nog 156 Bergenaren deels of geheel in de WW.

Gemeente Dijk en Waard is een goede tweede in de regio met een WW-daling van 6,7 procent. Daarna volgen Alkmaar en Heiloo met respectievelijk 3,8 en 3,6 procent. In de vier gemeenten ontvangt nog tussen de 1,2 en 1,5 procent van de beroepsbevolking een WW-uitkering. Daarmee is de krapte op de arbeidsmarkt opnieuw verder toegenomen.

Binnen Noord-Holland Noord was binnen de grote sectoren met name in de groothandel, detailhandel en horeca & catering een bovenmatige afname van het aantal WW'ers. Het onderwijs is de enige sector met een stijging van het aantal WW'ers (7,5%), maar dat trekt vanzelf weer recht wanneer nieuwe tijdelijke contracten worden aangeboden. Ook in het onderwijs is veel vraag naar personeel.
Pin It
Bekeken: 2481x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/