Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september wordt de tiende Blues Express gehouden in de binnenstad van Alkmaar. Daarbij is het op zaterdag ook nog eens de tiende Alkmaar Shopping Night. Op deze feestelijke avond zijn de winkels open tot 22:00 uur, is er live muziek op straat en wordt ter afsluiting een lichtshow gegeven.

Tijdens het Blues Weekend worden optredens gehouden op zowel binnen- als twee buitenpodia. Luister mee naar The Fat, The Tall & The Ugly, Jesse Lent, Beechcraft Bonanza, Hendrikse ‘Guitar Man’, Herbie Blues, Brian Sidney en Winand. Met Shopping Night hebben veel winkels nóg meer aandacht voor shoppers dan normaal, bijvoorbeeld met een hapje, drankje of speciale acties en aanbiedingen.

Alkmaar Shopping Night en Blues Express bestaan 10 jaar. Deze editie wordt daarom op zaterdag gevierd met een spectaculaire show bij het Waagplein. Vanaf de Voordam wordt, op en over het water, een mega licht- en lasershow opgevoerd. De show begint om 22:30 en duurt tot 23:00 uur.

Kijk op alkmaarshopping.nl en alkmaarbluesexpress.nl voor het hele programma.
Pin It
Bekeken: 3916x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/