Maandagavond is een fietsster zwaargewond bij een ongeluk op het fietspad langs de Kennemerstraatweg in Heiloo. De vrouw fietste samen met een man in de richting van Alkmaar toen hun sturen in elkaar haakten en ze hard viel.  Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen, maar het ambulancepersoneel wachtte de aankomst niet af en bracht de vrouw met spoed naar het ziekenhuis.

De man is aangehouden omdat hij onder invloed bleek te zijn. Het fietspad is tijdelijk afgesloten geweest vanwege onderzoek van het Verkeersongevallen Analyseteam van de politie.
Pin It
Bekeken: 771x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/