Een meisje op de fiets is vrijdagochtend zwaar gewond geraakt na een ongeluk op de N203 bij Castricum. Ze is vermoedelijk van haar fiets gevallen, op de rijbaan terecht gekomen en vervolgens aangereden door een auto.

Het meisje reed op het fietspad langs de N203 tussen Limmen en Uitgeest, waar ze ter hoogte van Castricum door nog onbekende oorzaak van haar fiets viel. Ook hoe ze op de rijbaan terecht kwam, is nog onduidelijk.

De ambulance heeft haar met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wat haar toestand is, is niet duidelijk. De politie doet verder onderzoek naar het ongeluk.

De N203 staat in de volksmond al lange tijd bekend als dodenweg, vanwege de hoge hoeveelheid ongelukken die er gebeuren. In 2014 kwam de weg als meest onveilige provinciale weg van Nederland uit de bus.
In 2028 staat groot onderhoud op de planning, maar tot die tijd moeten onder andere meer snelheidscontroles en een algeheel inhaalverbod ervoor zorgen dat de weg veiliger wordt.

Pin It
Bekeken: 1120x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/