De gemeenteraad van Heiloo heeft een voorbereidingsbesluit genomen om het bestemmingsplan Zandzoom 2022 opnieuw in procedure te brengen. Alleen GBH stemde maandag tegen, tijdens een toen nog geheime vergadering. Alleen onderhoud en lopende werkzaamheden waarvoor vergunning is mogen doorgaan. Tegen het besluit kan geen beroep worden aangetekend.

In de Zandzoom moeten onder andere 1.300 huizen verrijzen, maar het plan ligt alweer een tijd stil.  In juli 2021 zette de Raad van State een streep door de plannen, nadat bezwaar was gemaakt tegen de onderbouwing. De Raad oordeelde dat het plan niet specifiek genoeg was en de berekeningen voor de stikstofuitstoot niet voldeden. Sindsdien is er weinig gebeurd.

De raadsvergadering werd aanvankelijk geheim gehouden omdat anders mogelijk de economische of financiële belangen van de gemeente zouden worden geschaad, en omdat inwoners of ondernemers er mogelijke voordeel of  juist nadeel aan zouden kunnen krijgen.
Pin It
Bekeken: 1278x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/