De 36-jarige man uit Heiloo die maandagochtend werd gevonden in het water langs De Houtwal in Heiloo was al enkele dagen vermist. Dat heeft politiewoordvoerder Erwin Sintenie bevestigd. De man was zaterdagavond nog gezien en werd daarna door zijn familie als vermist opgegeven.

Er werd een zoektocht gestart door zijn naasten en maandagochtend kregen ze versterking van een wijkagent, die het lichaam vond. "Er werd nog een ambulance opgeroepen, maar hulp mocht niet meer baten", vertelt de woordvoerder. "De man lag voor een groot gedeelte onder het kroos en naar verwachting lag hij er al minstens een dag."

Via Twitter maakte de politie maandagmiddag al bekend dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.
Pin It
Bekeken: 1829x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/