De politie is op zoek naar mensen die mogelijk meer weten over de auto die in de nacht van zondag 28 op maandag 29 augustus op het parkeerterrein van de Vomar aan de Zaagmolenweg in Oudkarspel volledig uitbrandde. Ook hoopt de politie op camerabeelden van de omgeving. Volgens woordvoerder José van Dijk wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand, maar kan dit nog wel enkele weken duren.

"Als er een autobrand is en we zien niet direct de oorzaak, starten we altijd een onderzoek", vertelt Van Dijk. "Omdat we ook na een week nog geen oorzaak van de brand hebben gevonden, lijkt het er steeds meer op dat het daadwerkelijk gaat om brandstichting."

De politie roept getuigen op om zich te melden en wil camerabeelden van de omgeving krijgen. "Om het onderzoek goed te kunnen doen willen we zoveel mogelijk informatie hebben over wat er die nacht op de parkeerplaats in Oudkarspel is gebeurd."
Pin It
Bekeken: 2055x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/