Woensdag verplaatsen de stakingen van de vakbonden FNV Spoor, VVMC en CNV naar het oosten en zuiden van het land. De NS waarschuwt echter dat de huidige staking in Midden-Nederland de dienstregeling voor morgenochtend mogelijk nog door heel het land verstoort. Woordvoerder Oscar van Elferen raadt aan om voor vertrek de Reisplanner te raadplegen.

"De impact van de estafettestaking is groot. NS vindt het buitengewoon vervelend dat reizigers er zoveel last van hebben", aldus Van Elferen. "Om de dienstregeling in de rest van Nederland zo goed mogelijk te rijden, laten we treinen stoppen en vertrekken van de stations Rotterdam Centraal, Dordrecht, Utrecht Centraal, Geldermalsen, Ede-Wageningen, Amersfoort en Zwolle."

"Reizigers kunnen woensdagochtend nog hinder ondervinden van de gevolgen van de actie van vandaag, dinsdag", vervolgt van Elferen. "Mogelijk staan nog niet alle treinen op de juiste plek. Dat betekent dat reizigers rekening moeten houden met langere reistijden en vaker overstappen. De treinen van de regionale vervoerders blijven rijden."
Pin It
Bekeken: 2727x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/