De politie van Alkmaar waarschuwt voor oplichting op de woningmarkt. Regelmatig worden online huurwoningen aangeboden, waarbij gegadigden vooraf meerdere maanden huur moeten betalen of betalen moeten voor een bezichtiging, en dan blijkt de woning helemaal niet te huur te staan. Op dit moment werken agenten aan een casus met een woning die op Facebook Marketplace te huur staat.

"Waar moet je op letten als je een huurwoning zoekt op dit soort websites?", licht de digitale wijkagent toe. "De 'verhuurder' doet moeilijk over een bezichtiging en wil meteen dat je een bedrag betaalt. De 'verhuurder' geeft alleen de plaats maar niet het adres van de woning. De huurprijs is een stuk lager dan bij andere woningen. Je moet betalingen doen via vreemde app's. Lijkt het te mooi om waar te zijn dan is het vaak ook zo."
Pin It
Bekeken: 2367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/