Adviesbureau Goudappel heeft onlangs in Heiloo een verkeersonderzoek gedaan. Er werd gekeken naar de veiligheid en bereikbaarheid in de gemeente en hoe deze te behouden of te verbeteren. Dinsdagavond 30 augustus organiseert gemeente Heiloo voor inwoners en andere belanghebbenden een informatiebijeenkomst over het onderzoek in Hotel Fletcher.

Het onderzoek is een van de bouwstenen om het huidige Verkeersbeleid Heiloo 2018-2030 verder uit te werken en af te ronden. Uit het onderzoek zijn drie verschillende maatregelpakketten naar voren gekomen voor een meer evenwichtige verdeling van het verkeer, zodat te drukke wegen enigszins ontlast worden. Tijdens de infoavond wordt voorlichting gegeven en kunnen de aanwezigen inbreng leveren. Het college van B&W maakt uiteindelijk de keuze voor het beste pakket.

De bijeenkomst duurt van 19:30 tot 21:00 uur. De inloop start een kwartier van tevoren en aanmelden is niet nodig. Het adres van het Fletcher hotel is Kennemerstraatweg 425.

Het onderzoek is te vinden op heiloo.bestuurlijkeinformatie.nl.
Pin It
Bekeken: 1035x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/