Deze week wordt weer het jaarlijkse Timmerdorp Heiloo georganiseerd. Burgemeester Mascha ten Bruggencate, kinderburgemeester Maurits van Schouten en de wethouders waren aanwezig om te helpen met timmeren en om verf uit te delen. Ten Bruggencate vindt het Timmerdorp een geweldige traditie voor de kinderen van Heiloo: "Ze leren samenwerken, creatief zijn en problemen oplossen. Net de echte wereld!"

Timmerdorp Heiloo is altijd erg populair. Dit jaar was het aantal plekken eind juni al uitverkocht. Tot en met donderdag zijn 675 kinderen gezellig met elkaar een timmerdorp aan het opbouwen, om het op vrijdag weer volledig af te breken. Tussendoor is er van alles te doen. Woensdag en donderdag zijn er sport- en spelclinics. Donderdag zijn er ook spelletjes, kunnen kinderen spulletjes tot 2,50 euro aan elkaar verkopen (eten tot 50 cent) en is er vanaf 17:00 uur een vrijmarkt voor ouders en bezoekers, en een onderlinge verkoop.

Vrijdag om 11:30 uur is het Timmerdorp weg en, als het mag van de gemeente en veiligheidsinstanties mag, is er om 20:00 uur een groot vuur. Gezien de aanhoudende droogte lijkt de kans op toestemming echter niet groot. (foto: Twitter @maschamascha)
Pin It
Bekeken: 1137x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/