Het leerlingenconcert van muziekschool Zing Je Mee wordt zaterdag 24 september om 13:00 uur gegeven in Theater De Beun in Heiloo. Het concert is ook meteen het afscheidsconcert, want Zing Je Mee houdt op te bestaan.

Margot Dicke startte als afgestudeerd musicalartiest in 2014 met de muziekschool. Ze begeleidde leerlingen in alle leeftijden in voornamelijk het lichte muziek- en musicalgenre.  In 2020 verhuisde ze naar Limburg, maar bleef ze naar Heiloo komen om de lessen te geven.

Het jaarlijkse leerlingenconcert in De Beun is dit keer voor het laatst en vormt het slotstuk voor de muziekschool. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater.
Pin It
Bekeken: 903x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/