Pianiste Iris Hond komt woensdag 14 september naar Heiloo. Vanaf 20:15 uur geeft ze die dag een concert in de Cultuurkoepel. Een kaartje kost 27,50 euro.

Tijdens haar concert Dichtbij speelt De Hond muziek die het dichtst bij haar staat. Naast stukken van onder meer Ludovico Einaudi en FrΓ©dΓ©ric Chopin speelt ze ook haar eigen composities. Om de muziek een extra dimensie te geven neemt de pianiste een speciaal door haar samengesteld ensemble mee: strijkkwartet Aristos Quartet en Gijs Anders van Straalen op percussie.

Dichtbij is een openhartig, intiem en betoverend programma waarin De Hond het publiek met haar bevlogen spel en inspirerende anekdotes meeneemt naar dat wat muziek te bieden heeft. Meer informatie is te vinden op cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 1244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/