De GeheugenHuiskamer Heiloo start eind september weer en is op zoek naar vrijwilligers. De huiskamer is een ontmoetingsplek waar mensen met beginnende dementie, hun mantelzorgers of mensen die vragen hebben over geheugenproblemen langs kunnen komen. Ontmoeten staat centraal, maar ook wordt er informatie gegeven en zijn er verschillende activiteiten.

In de GeheugenHuiskamer wordt vooral gefocust op wat mensen - ondanks hun geheugenproblemen - wel kunnen. Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Het is belangrijk dat de vrijwilligers een of meerdere maandagochtenden per maand beschikbaar zijn. Voor meer informatie zijn Karin van Kersbergen en Flora Martini van Trefpunt Heiloo bereikbaar via 072 - 53 31 297.
Pin It
Bekeken: 908x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/