De thuiswedstrijd van AZ tegen NEC van komende zondag wordt verplaatst. De KNVB gunt AZ daarmee een goede voorbereiding op de belangrijke Europese play-offduels in de Conference League. AZ speelt komende donderdag om 21:00 uur thuis tegen Gil Vicente uit Portugal, een week later is de return in het Portugese Barcelos.

De KNVB heeft clubs de mogelijkheid geboden om bij het behalen van de Europese play-off-ronde de tussenliggende Eredivisie-wedstrijd te verplaatsen. AZ maakt, net als FC Twente en PSV, gebruik van deze mogelijkheid. Het duel tegen NEC is verplaatst naar donderdag 1 september om 21:00 uur.

AZ maakt zich op voor een treffen met Gil Vicente FC. Mocht de ploeg van trainer Pascal Jansen ook Gil Vicente de baas zijn, dan plaatst het zich voor de groepsfase van de Conference League.
Pin It
Bekeken: 3080x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/