Theatergroep Ons Ding speelt eind augustus voor het laatst de voorstelling 'Viswijven'. De voorlaatste theatershow is op zaterdag 27 augustus aan de De Wildtlaan 24 in Heiloo en de allerlaatste is de volgende dag in het Alkmaarse Park De Oude Kwekerij.

Viswinkel Dike&Co dreigt ten onder te gaan tussen de grote visleveranciers. De eigenaressen staan voor de moeilijke keuze tussen gewoon maar volhouden en kijken waar het schip strandt, de winkel verkopen en 'visbeleving'. Ze komen zichzelf zakelijk en persoonlijk tegen. In dieper water is het moeilijk vissen. Ook privé. Voor elkaar, voor de vis, voor thuis. Eén voor allen of allen alleen. De Viswijven nemen hun bezoekers mee in de wereld van vis, familie en ongezouten meningen. Tussendoor worden vissige hapjes geserveerd.

De voorstelling begint op beide dagen om 14:00 uur. Kaartjes kosten contant 10 euro bij aankomst, inclusief koffie, thee en hapjes. Reserveren kan bij Anke Wesselink, via 06-49610399 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op de Facebookpagina van Theatergroep Ons Ding.
Pin It