Meerdere concerten zijn de afgelopen maanden al georganiseerd bij het Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood in Heiloo en op 14 augustus wordt het derde en laatste concert van dit seizoen gehouden. Rondom het buitenaltaar bij de vijver, omringd door de weelderige natuur van het bedevaartpark, is dan te genieten van trio Donna Musica.

Donna Musica bestaat uit violiste Sandra Kox, celliste Evelien Dubbeldam en pianist Hendrik-Jan Bosma. Het trio verzorgt samen met zangeres Elise Keep aria's uit de opera’s Porgy and Bess van Gershwin en Carmen van Bizet en een speciale versie van het Magnificat van Bach.

Het concert begint om 14:00 uur en entree is gratis, maar een donatie welkom. Er zijn 50 stoelen, maar in het gras zitten kan ook. Meer op olvternood.nl.
Pin It
Bekeken: 1083x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/