De voetganger die woensdag werd aangereden door een auto op de Zeeweg tussen Bergen en Bergen aan Zee is overleden. Dat meldt de politie. Het gaat om een 21-jarige vrouw uit Bergen.

De vrouw werd woensdagochtend ter hoogte van de oversteekplaats bij de Uilenvangersweg op de N510 aangereden door een auto. Ze kwam op het voorraam van de auto terecht en viel ruim twintig meter verder hard op de grond. De vrouw was niet aanspreekbaar en werd met grote spoed naar het Alkmaarse ziekenhuis gebracht.

De automobiliste, een 41-jarige vrouw uit Bergen, is verhoord op het politiebureau. Ze was niet onder invloed van alcohol of drugs. Het vermoeden bestaat dat de automobiliste verblind werd door de zon en daardoor mogelijk de vrouw niet zag. De dienst Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Pin It
Bekeken: 3990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/