Ben Sierhuis richtte, na een carrière als muzikant, een impresariaat op in het bemiddelen van artiesten en het organiseren van (bedrijfs)evenementen. Mede door zijn eigen ervaringen als artiest/muzikant wist hij altijd op een bijzondere manier voor zijn artiesten en medewerkers te zorgen. De twinkeling in zijn ogen, de anekdotes en de liefde en passie voor mensen (familie, vrienden, relaties en artiesten) maakten dit gesprek heel bijzonder. Het motto van Ben: Blijf optimistisch, verlies niet je gevoel voor humor, blijf trouw aan je vrienden en relaties.

Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3516x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/